Značaj web sajtova i prisustva na internetu

Web sajt najbolji je način da putem intereta kupcima predstavite Vašu ideju i rad, koji će ih navesti na razgledanje i kupovinu proizvoda / usluge.

Za lokalno poslovanje i dugogodišnju reputaciju sajt nije neophodan?

Živimo u eri interneta. Ljudi procenjuju jedni druge na osnovu lične prezentacije na instagramu. Zašto bi bilo drugačije u poslovnom svetu? Odluke o kupovini sve više se obavljaju iz “fotelje”.

Kontakt podaci, pregledan proizvodni / uslužni program sa opisom, omogućuje kraće zadržavanje u prodavnici. Osim toga, štedi vreme kako kupcu tako i prodavcu. Takodje, zahvaljujući web sajtu možete priuštiti potpuno odsustvo prodavnice i vršti samo isporuku na kućnu adresu.

Web sajt postaje lična karta i ogledalo svake firme. Ostavite lični pečat i izvan lokalnih granica. Zadržite pažnju bliskom ali i privučete šire okruženje, prisustvom na internetu.

Posedovanje i ažuriranje naloga na svim drušvenim mrežama deluje kao dovoljno i povoljnije rešenje? Možda, uz plaćanje kampanja što rezultira veće troškove od izrade i održavanja sajta.

Instagram i Facebook svakako predstavljaju imperativ. Medjutim ne pružaju kompletnu sliku i uvid o Vama. Dobro kreiran i predgledan web sajt zadržava stare i dovodi nove kupce.

Bitan Vam je kontakt sa kupcima?

Kontakt formularima u sklopu sajta ostavarujete dvosmernu i blisku komunikaciju sa kupcima. Slobodom da se postavi pitanja i iskaže misljenje posredno pospešuje se Vaše poslovanje.

Jedna od glavnih komponenti web sajtova jesu kvalitetne i relevantne fotografije.

Još jedan trošak?

Dobra fotografija upotpunjuje tekst o Vašoj ponudi i zaista se ne treba smatrati troškom, već investicijom.

Odustvo autentičnih fotografija na sajtu ukazuje na nesigurnost i umanjuje vrednost sopstvene ponude. O značaju fotografisanja, savetima i preporukama, pročitajte ovde.

Plasirajte Vaš rad mimo vremensih i postornih granica. Rastimo zajedno na web-u!

Radujemo se unapred saranji, za sva pitanja stojimo na raspolaganju.

Pozovite: 064/1458552

Ili nam pišite ovde:

[contact-form-7 id="587" title="Contact form 7"]

Ivan Milosavljević PR,
Email: ivchaag@gmail.com
Radionica fotografija i reklama Ćuprija