Fotografisanje svadbi, 18. rodjendana, matura, zabava i svih drugih proslava

Zašto se fotografisanje smatra se dobrom investicijom?

Imati lepe fotografije jednostavnije je nego ikad. Pametni telefoni obavljaju sjajnu stvar. Ali nažalost, većina divnih uspomena ostane zarobljena u nekim starim memorijskim karticama i laptopovima bez mogucnosti da se vrate uspomene i secenja na lepe trenutke.

Osim sto tehnički fotografiju čini savršenom, profesionalni fotograf koji radi na teritoriji Ćuprije, Paraćina, Jagodine i centrane Srbije inspiriše svojom energijom i idejama. Fotografisanjem venčanja, rodjendana, matura, veridbi sačuvačete sve predivne trenutke. Za hrabre i odvažne, neka to bude fotografisanje i bez povoda. Iskažite svoju ličnost kroz umetnost i lepotu fotografije. Izaberite ambijent u kom se najprijatnije osećate. Mi smo tu da uobličimo ugodjaj i zaokružimo Vašu ideju. Fotografija je ono što ostaje.

Neretko naši klijenti postanu i naši saradnici. Modeli sa kojima delimo ljubav prema fotografisanju sa ove i one strane objektiva .

Fotografija u poslovnom svetu?

Dobra fotografija neizostavni je deo web sajta. Internet nudi pregršt istih. Samo jedan klik deli vas od željenog rezultata.

Preuzimate samo besplatne fotografije sa sajtova: Pexels, Unsplash, Pixabay i sličnih? Zato što ste ste jako oprezni, poštujete autorska prava. Preuzimate samo besplatan, dozvoljeni sadžaj za komericijalne svrhe. Aposlutno je u redu, ali takve fotografije ne mogu potpuno da približe vaše poslovanje. Budite sigurni da se posetici sajta pitaju da li je sadržaj verodostojan ili preuzet sa interneta da popuni beli prostor.

U Vašem kafiću služi se najbolja kafa? Zašto ne biste postavili fotografiju kafe koja je nastalu baš u autentičnom ambijentu gde je i skuvana.

Informišite se takodje o značaju web sajta, našoj ponudi i savetima kako do kontinuiranog napretka, ovde.

Svaka fotografija beleži svoju priču.

Kontaktirajte nas za informacije o slobodnim terminima

Pozovite: 064/1458552

Ili nam pišite ovde:
Ivan Milosavljević PR,
Email: ivchaag@gmail.com
Radionica fotografija i reklama Ćuprija